smart auto elektrisch prijs Leidschendam

Slimme keuzes, slimme prijzen. Ontdek onze smart #1 prijzen bij het smart center voor Leidschendam.

De elektrische smart auto die bij je past

Als u op zoek bent naar de prijs van een elektrische Smart #1 auto in Leidschendam ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de toonaangevende autoriteit als het gaat om het vinden van de perfecte elektrische Smart #1 auto die aan al je behoeften voldoet.

Intelligentie & intuïtie

De elektrische smart #1 auto heeft een digitaal ecosysteem dat is ontworpen om je comfortabel, veilig en fijn te laten voelen. Next level connectiviteit. Elke rit weer. Benieuwd naar de prijs van de elektrische smart? Neem dan nu contact op. 

Veel gestelde vragen over smart #1

Heb je jouw bestelling geplaatst? Gefeliciteerd! Je zult één van de eersten zijn die vanaf de zomer 2023 de nieuwe smart #1 in ontvangst mag nemen. Je krijgt een bericht wanneer je gloednieuwe smart voor je klaar staat.
De #1 Premium en de #1 Launch Edition hebben een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 440 km. De #1 Pro+ heeft een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 420 km en de #1 Brabus heeft een WLPT-actieradius (gecombineerd) van 400 km.

De smart #1 Premium is verkrijgbaar vanaf € 44.895,- en de smart #1 Pro+ is verkrijgbaar vanaf € 41.395,-, beide edities komen in aanmerking voor € 2.950 overheidssubsidie. De smart #1 Launch Edition is beschikbaar vanagf € 46.195,- en de Brabus editie vanaf € 48.895,-.

Leasen? De smart #1 lease je vanaf € 699 p/m.

Bekijk het verschil en vergelijk de uitvoering op het modeloverzicht.
Met een wisselstroomlader met een maximum vermogen van 22kW is de laadsnelheid van 10%-80% minder dan 3 uur. Met een DC (super) lader met een vermogen van maximaal 150kW is de laadtijd tussen 10%-80% van de batterij minder dan 30 minuten.

Er zijn beperkte en speciale edities beschikbaar voor geselecteerde smart modellen. De Launch Edition is uitsluitend beschikbaar in Digital White Metallic. De Premium, Pro+ en BRABUS editie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Bezoek onze showroom of de online configurator voor meer informatie over het design, kleur, bekleding of andere opties.

smart: veelzijdig in stijl.

Wat kan ik voor je doen? Wil je een proefrit maken of heb je een vraag over de levertijd? Bel of stuur een bericht. Tot snel!

Ik sta klaar voor de start als jij dat bent.

Proefrit maken, inruilvoorstel of de actuele levertijd?