smart #1 Launch Edition

Gelimiteerde tot 1.000 stuks in Europa

Tijdelijk actiemodel

Ben je speciaal? Begin je reis en word 1 van de 1000 in Europa met de Launch Edition van de smart #1. Eigentijdse Bold White Duo leren stoelen, een unieke kleurencombinatie voor het exterieur en een opvallend geblokt halo dak zorgen voor een toekomstwaardige rijervaring.

1.000 modellen beschikbaar

In heel Europa is slechts een beperkt aantal exemplaren van de Launch Edition beschikbaar – ze zijn gegarandeerd snel uitverkocht.

Indrukwekkende actieradius

De meest geavanceerde elektrische technologie biedt een actieradius tot wel 440 km (WLTP), zodat je elke keer zorgeloos kunt reizen.
smart #1 Launch Edition actieradius
smart #1 aangesloten op laadpaal

Supersnel laden

Met smart charge@street laad je supersnel DC op. In minder dan 30 minuten (150 kW, 10-80%), heb je toegang tot een van de grootste laadnetwerken in Europa en kun je opladen wanneer jij dat wil.

De smart #1 Launch Edition in cijfers

WLTP-actieradius (gecombineerd)

440 km

DC-laadtijd
<30 min (10-80%) (150kW)
acceleratie (0-100 m/u)

6,7 sec

smart #1 Launch Edition linksvoor
Prijs vanaf

€ 46.195

Beschikbaarheid

Direct leverbaar

Hoe wil jij je smart #1 rijden?

Ontdek het exterieur van de smart #1 Launch Edition

Van unieke geblokte 19″ velgen tot een exclusief kleurenpalet – met een Platinum Gold dak – verken het exterieur van de smart #1 Launch Edition.

Ontdek het interieur van de smart #1 Launch Edition

Stap, met een opvallend kleurenpalet en een groot aantal HD schermen, binnen in de Launch Edition van de smart #1 en verken de interieurelementen die je naar de toekomst voeren.

Altijd verbonden

Gewoon inloggen met je smart ID en je hebt complete connectiviteit in je auto. Dankzij over-the-air-updates beschik je altijd over de allernieuwste updates en functies.

Het is allemaal binnen handbereik voor je

Hello smart

Genereer eenvoudig in de app je digitale sleutel en geniet van het voordeel van key sharing. Hou contact met je auto van waar dan ook.

smart: veelzijdig in stijl.

Wat kan ik voor je doen? Wil je een proefrit maken of heb je een vraag over de levertijd? Bel of stuur een bericht. Tot snel!

Ik sta klaar voor de start als jij dat bent.

Proefrit maken, inruilvoorstel of de actuele levertijd?